perjantai 13. heinäkuuta 2012

Venezia

Ciao, paikalla on kuuma ja netti maksoi tunnilta 4 euroa, joten nyt hakkaan kirjaimia supernopeesti puolen tunnin aikavarauksella (ja kerrottavaa olis niin paljon!) Junamatka alkoi ei niin varmasti, koska oman tyhmyyden vuoksi emme olleet varanneet paikkoja yojunasta ja vihainen nainen sen meille naama punaisena huusi. Mukavan konduktoorin avulla matkustimme pelokkaina ensin Salzburgiin, jossa vaihdoimme vaunua ja toivoimme parasta: jos paikoillemme olisi tullut joku, olisimme nukkuneet kaupungin asemalla. Onnekkaita kun olemme, jatkoimme junalla Venetsiaan asti (odotettuamme ensin Salzburgissa 2 tuntia jutellen Christianin (Austria) kanssa mm. Suomen lumesta ja Euroopan ongelmista).

Selvisimme hostelliin mukanamme sekava joukko reilaajia, ja siel odotti paratiisi: uima-allas, baari, kauppa ja oma pikkupikku teltta, jossa nukumme viel yhdet unet.

Ollaan tallusteltu pitkin Venetsian sekavia pikkukatuja, katselleet superkauniita taloja, menneet pummilla hostellille ja takaisin, nauttineet italialaisesta pitsasta ja gelatosta ja vierailleet vesibussilla San Marcossa (keskusta) ja sen katedraalin aukiolla. Nyt tutkitaan kaupunkia viel paiva ja huomenna on edes 18 TUNNIN reilaus kolmella vaihdolla Venetsiasta (9.50) Toulouseen (05.00)

Arrivederci, Ciao
-Ellu, vieres Villu vihko kourassa

P.S. Ainiin, nautimme eilen myos viinii hostellilla ja koimme ullatuksen: istuutuessamme vieres oleva mies kysyi mista olemme. Kerrottiin ja vastaus oli: Ei vittu! Niin sitten pelattiin korttia ja juotiin kaljaa suomalaisten kera Venetsian illassa, pieni on maailma.
P.P.S Tietokone ei hyväksy miun kameraa :<
P.P.S Löysin nyt vasta ä-näppäimen, mut aika loppuuuuuuuuuuuuu
P.P.P.S Ostin uudet kengät (:

2 kommenttia:

  1. Venice kuulostaa ihan miun jutulta, tahtoooo...!
    Jos ei pikkupikkutelttaa oteta lukuun, niin kelpais uima-allas, baari ja kauppakin, heh!

    Voin kuvitella tunteen, kun joku täti räyhää teille pää punasena, ettette oo paikkoja varanneet. Onneks ootte onnekkaita, toivottavasti Villulla on matkassa se Jeren antama neliapila. :)

    Nostan hattua teidän tulevalle 18h reilausmaratoonille jo etukäteen, sitä ennen nauttikaatten vielä Venetsiasta!!

    VastaaPoista
  2. Mis meiän dlink on?

    VastaaPoista