tiistai 10. heinäkuuta 2012

Praha

Junamatka oli mukava, tosin kesti kauan. Onneks oli seurana irkkumiehii, joilla oli paha hangover ja heist tuli tosiaan mieleen se elokuva, koska heit oli kolme. Maisemat vaihtui Saksan maaseudusta Tsekin kukkuloihin, jokiin ja matkalla ahdettiin napaan tuoreita leipii, kokonainen briejuusto, wurstia ja pistaaseja.

Eksyttiin kerran hostellille taivaltaessamme, mutta villun hienon, tosin joskin toisinaan hieman raivostuttavan uuden puhelimen avulla selviydyttiin vihdoin paikalle. Illalla mentiin trameilla Old Towniin nauttimaan pastasta ja lasillisista viinii, oli aika romantillista. Praha on kaunis, vanhoja taloja, aasialaisten ruokaputiikkeja, halpaa ruokaa ja muutenkin kaikkea halpaa. Ihmiset puhuu melko hyvin englantia ja hostellikin oli siisti, huonetovereina pari aussia.

Aamulla oli check out klo 10, sitten tultiin koneelle, ilmaiselle, varamaan Wienist nukkumapaikkaa, mutta jouduimme ja joudumme harjoittelemaan joustavaa reilaajan asennetta, sill' hostelleja ei ollut vapaana, varaamamme hotelli on kallis plus nukumme luultavasti eri huoneissa. Suunnitelmana on kuitenkin tsekata Wienin yoelama/iltaelo, jos sinne asti selviydymme.

Kuvia ei nyt saa, koska nappaimisto on aivan todella raivostuttavan ihmeellinen. Loysin yhden usbin, joka sopii kameraan, mutta tunnin koneella istuttua ja kiroiltua alkaa kaipaamaan puuttuvaa aamupalaa ja kofeiinia. Mutta kaunista ja kuumaa on!

Terveisin Ellu, vieres Villu, arvatkaapa taas mitk' kirjaimet puuttuuuuuuuasjipgnapjgnaspfngas[gm

4 kommenttia:

 1. Jess, odotinkin jo uutta tekstiä! :D
  Pääsispä itekin Wieniin, pääsette laulamaan: "oon mä juonut viinii Wienissä..." :)
  Onks ne hotellihuoneet yhden hengen huoneita vai miks ehkä ootte eri huoneissa?
  Katoin just, et Wienissä on täl hetkellä +28 ja aurinkoista, et ei paha!
  Täällä täti vaan kateellisena nettimatkailee teiän seurassa! :D
  Vuodatuskaan ei toimi, ni ite ei voi blogata mitään huikeeta, siis just kaikkee sitä, mitä tää Imatra big city tarjoilee! :D :D

  VastaaPoista
 2. aaa kuulostaa vallan ihanalta teiän reissuilu! kohan vaa pysyy mieli lepposana ja jaksatte toisianne koko matkan :--D
  Täällä kans yksi kateellinen oottaa et pääsis itekkin matkaan ;)
  terkuin sanni

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit...en piä itteeni pätkääkään reilaajana, mutta reissaajana kyllä, jos vain on siistit vessat ja perillä odottaa hyvä hotelli! Kauhea hinku ois reissuun - kuka lähtee miu kaa???
  Teil on kiva tyyli kirjoittaa - lukis ilokseen enemmänkin!
  Vilman äiti

  VastaaPoista
 4. löysin annen fb-seinältä linkin tänne, hyviä juttuja teillä kyllä :-D jäään seuraamaa!

  VastaaPoista