sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Toulouse

18 tunnin reilaussessio on onnistuneesti takana ja hieman pissanhajuinen kaupunki on ottanut meidät vastaan. Etukäteen tietomme Toulousesta rajoittuivat Serranon perheen Evan ja Marcosin varaan, mutta randomvaistoillamme (osumme yleensä hyvinkin erikoisiin paikkoihin) ja Villun äidin pikaturistioppaalla olimme jo ennen puoltapäivää käyneet torilla, kirkossa ja antiikki-museossa (aikaa on ollut, koska juna saapui tänne klo. 05:14, jonka jälkeen nukuimme pari tuntia odotustilan puupenkeillä asemalla ja kahdeksan maissa lähdimme vallottamaan tuntematonta (check-in on vasta kahdelta -.-))

Toulouse on täynnä kauniita pieniä taloja, tuoksuvia leipomoita, jatkoilta kotiutuvia ystävällisiä humalaisia ja erotic-baareja (ja kauppoja, kävin yhdessä melkein sisällä). Juodessamme pannuteetä kahvilassa kävimme jo ensimmäisen ranskankielisen keskustelun papan kanssa tupakan hinnasta ja näimme kuinka kukko karkasi pussista, maalaisidylliä.

Tänään suunnitelmana on rentoutua sunnuntain kunniaksi, tietenkin vasta päiväunien jälkeen. Varasimme myös loppumatkan hostellit, joten yöpaikkapaniikkikohtauksia ei pitäisi tulla, kiitos luottokorttiavuista äideille!
Matkatunnelmia Italiasta sekä eiliseltä turboreilaukselta
C'est trés bon!
- likaiset ellu ja villu

3 kommenttia:

 1. Kiva blogi! Terkkuja meidän lössiltä. Ollaan vähän suupielet alaspäin autossa 6-tiellä kotia kohti menossa - tultiin pari tuntia sitten Kreetan ihanista helteistä ja täällä sataa ja paleltaa...Pläääh. Mut oikein rattoisaa ja turvaisaa reissun jatkoa teille <3 t. kummitustäti + family

  VastaaPoista
 2. Väsyneen, mutta onnellisen näköisiä olette molemmat reissaajat:) Jutuista päätellen reili on ainakin tähän asti vastannut odotuksia, eikös? Uusia maita ja kaupunkeja vilisee päivä toisensa perään uusista kansalaisuuksista puhumattakaan - matkailu avartaa, niin taisi käydä myös Ellun kengille?!
  Vilman äiti

  VastaaPoista
 3. Hyvä fiilis välittyy kuvista ja taasen uudesta bloggauksesta! Näpsäköitä tytsyjä ootte ja niiiiin rohkeita, fanitan teitä! :)
  Myö tultiin just Punkaharju-sight-seeniltä ja nyt mennään saunaan odottelemaan makkaraperunoiden valmistumista, että sanoisinko vähän eri meiningit, heh. ;)
  Hyvää jatkoa taas ja täällä ollaan aina valmiina lukemaan tuoreita juttuja!

  VastaaPoista